M-Motorhomes, het juiste adres voor uw motorhome. Nieuwe en 2dehands motorhomes mét dienst na verkoop!
Door Covid regels is onze showroom verplicht gesloten tot nader order, heb je vragen betreffende aankoop van nieuwe, tweedehands of verhuur motorhomes stuur een mail naar info@m-motorhomes.be en wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op. Onze werkplaats blijft open voor herstellingen en onderhoud maar enkel op afspraak, stuur hiervoor ook een mail naar info@m-motorhomes.be met vermelding van het probleem en uw telefoonnummer wij contacteren u dan zo snel als mogelijk voor een afspraak.

Onze promoties

Verhuur motorhomes

Bij M-Motorhomes kan je ook terrecht om een motorhome te huren. Bekijk onze modellen op onze verhuur pagina.
Verhuur

Onze merken


braviaelnaghrimorweinsbergvan tourer swift illusion

Koop een nieuwe motorhome in volle vertrouwen en tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding bij M-Motorhomes. Wij bieden u een compleet gamma aan motorhomes aan voor elk budget en rekening houdende met uw kampeerwensen.

M-motorhomes heeft een ruime keuze tweedehandse motorhomes op voorraad voor elk budget. Elke tweedehandse motorhome is grondig geïnspecteerd en wordt aangeboden met 1 jaar garantie. Bij ons koopt u in vertrouwen!

De service van m-motorhomes stopt niet na de aankoop van een motorhome. M-motorhomes voorziet in een full-service na verkoop: onderhoud, nazicht, herstellingen en het plaatsen van accessoires behoren tot onze diensten.

Bij M-motorhomes vindt u tevens geselecteerde toebehoren om uw kampeerervaring nog completer te maken. Kom eens langs en laat u bijstaan door onze ervaren verkopers.

bedrijf

Ons Bedrijf

Met als filosofie dat er wel voor iedereen een motorhome bestaat, willen wij van M-Motorhomes ons als trendsetter profileren in dit marktsegment. Wij bieden onze klanten een zo ruim mogelijke keuze aan van modellen uit het gamma van de meest toonaangevende merken op de motorhomemarkt, en dit tegen haarscherpe prijzen.

Bent u op zoek naar een specifieke indeling of uitvoering? Wij helpen u op uw zoektocht en proberen u een passende oplossing te bieden. Éen ding is zeker, alvorens uw keuze te hebben gemaakt moet je zeker eens bij M-Motorhomes zijn langsgekomen!

Contacteer ons

M-Motorhomes BVBA
Deinsesteenweg 12
B-8700 TIELT

+32 51 40 77 60
+32 474 93 18 75
info@m-motorhomes.be

Openingsuren

openingsuren

Nieuwsbrief